visiefoto

GO SHIL!

Op 1 september 2016 gingen we aan de slag met een nieuw directieteam. Directeur Willem Mestdagh en adjunct-directeur Nadia Van Campenhout staan samen met het voltallige schoolteam voor een dynamische school. Met onderwijsprojecten die aansluiten bij de leefwereld van het kind stimuleren wij iedereen zijn talenten. Daarnaast is er ook aandacht voor de nodige discipline, netheid en hulpvaardigheid. Dankzij een nauwgezette opvolging en een team ge├źngageerde leerkrachten ontwikkelt uw kind zich tot een zelfbewuste persoonlijkheid. Het Pedagogisch Project van het GO! staat hierbij centraal.

De troeven van onze twee scholen:

- Half internaat, open van 7u00 tot 19u00, met kwalitatieve voor- en naschoolse opvang en huiswerkbegeleiding ter plaatse en met kinderopvang tijdens alle vakanties.
- Drie maaltijden per dag.
- Samen leren en samen leven = grenzen om te groeien. Kwalitatief hoogstaand onderwijs binnen een herstelgericht kader.
- Groot vertrouwen in de mogelijkheden van elk kind : iedereen kan iets en samen kunnen we alles.
- Grote verbondenheid van leerlingen, leerkrachten, ander schoolpersoneel, directie en ouders.
- Brede school : verregaande samenwerking met seniorencentrum Hof van Egmont, BuBao den Anker, Muziekschool De Monte, Gymflex, VZW Kinderkwartier en andere buitenschoolse initiatieven.
- Topsportbasisschool gymnastiek jongens en meisjes.
- Zorgleerkrachten per graad, rechtstreeks verbonden aan de klassen.
- Veel aandacht voor het milieu.