Vertrek avonturenklassen 5de leerjaar, maandag 24 september

haulme-2

De avonturenklassen komen steeds dichterbij, iets waar ongetwijfeld zowel de kinderen als de ouders met spanning naar uitkijken.

 Graag wilden we u nog informeren over de uren en plaats van vertrek en aankomst, daar deze iets anders dan gewoonlijk zullen zijn.

 Maandag 24 september spreken we af om 8.30 uur stipt aan de UGC Cinema te Mechelen, Spuibeekstraat 5 . Door de grootte van de bus is het immers praktisch niet haalbaar om in de Louizastraat te vertrekken. Op dit moment ontvangen we ook graag de kids-ID’s en eventuele medicatie (voorzien van doktersvoorschrift).

 

Op vrijdag 28 september is onze verwachte aankomst gepland rond 16.00 uur, opnieuw aan het de UGC Cinema, Spuibeekstraat 5. Afhankelijk van het verkeer kan dit uur lichtjes wijzigen.

Indien dit het geval is, trachten we u hier zo goed mogelijk van op de hoogte te brengen. Graag gebruiken we hiervoor facebook en de schoolwebsite (www.goshil.be).

 Indien u nog vragen heeft of het vertrek- of aankomstuur moeilijk zijn, aarzel dan zeker niet om ons aan te spreken of iets in de agenda te schrijven.

Geschreven door Willem Mestdagh

Comments are closed.