Kleuteropvang verhuist naar gerenoveerde gang

Vanaf 1 januari verhuizen we de voor- en naschoolse opvang voor de kleuters naar de gerenoveerde gang onder de nieuwbouw. We gebruiken de klassen van juf Valérie (K1c) en juf Nathalie (K2b) om te spelen. In de klas van juf Christel (K2a) kunnen de kinderen die het nodig hebben een dutje doen.

 

De gerenoveerde gang is niet alleen mooier dan de huidige opvanglocatie. De gang biedt ook meer mogelijkheden tot flexibel gebruik van binnen- en buitenspeelruimtes. Leukere activiteiten zijn er mogelijk. Bovendien zijn de deuren ook meer “kleuterproof”

 

De opvangjuffen zullen er steeds een lijst aanleggen met de aanwezige kleuters. Maak er de opvangjuf steeds op attent dat u uw kleuter komt ophalen. Zo kan zij de lijst actualiseren en behoudt zij ten allen tijde het overzicht.

 

Sinds kort is er een grendel gemonteerd op de lage groene poort. Mogen wij uw medewerking vragen om deze poort steeds te sluiten ?

Geschreven door Willem Mestdagh

Comments are closed.