3kk Eerste bezoek aan de bibliotheek

Voor de herfstvakantie zijn we samen met onze kleuters naar de kinderbibliotheek geweest. Hier kregen ze uitleg over wat een bibliotheek is, wie er allemaal naartoe kan komen, waar je de juiste boekjes kan kiezen en hoe een zoekplankje werkt. Na de uitleg mochten de kleuters per klas op zoek gaan naar leuke boeken. Deze nemen ze voor enkele weken mee naar de klas. Half december staat er een tweede bibliotheekbezoek gebracht waarbij de kleuters, de boekjes die gelezen zijn, terug brengen en vervolgens weer allemaal een nieuw boek mogen kiezen! Kijk en geniet mee van dit boekenplezier!

 

Geschreven door Annelies Vandeneynde

Verjaardag:
16 juni

Hobby’s:
cinema gaan, lekker gaan eten, uitstapjes maken,…

Lievelingskleur:
blauw en rood

Lievelingseten:
BBQ, frietjes en pasta

Lievelingsdier:
konijn

Wens voor mijn klas:
samen werken aan een leuke klassfeer !!!

Comments are closed.