3ka: bezoek aan Sintstad

Op donderdag 26 november hebben onze kleuters de zwarte pieten een beetje gaan helpen in de werkfabriek. We werden heel enthousiast ontvangen door een aantal zwarte pieten. S.o.s.-piet nam ons mee in de werkfabriek. Eerst en vooral kregen onze kleuters een helm en maakten ze kennis met de veiligheidsvoorschriften en ze leerden allemaal samen de wave.  Nadien lazen ze samen met zwarte piet een brief voor van een kindje dat graag een speelgoedtrein wou. Deze trein zochten ze uit tussen het harde speelgoed (de hardware), het zachte speelgoed was de software. Wanneer ze de trein gevonden hadden mochten onze kleuters een kijkje nemen hoe de pakjesmachine werkt. Jammer genoeg komen er uit de pakjesmachine ook cadeautjes die niet zo goed zijn ingepakt, deze moeten we gaan sorteren in de verschillende schoorstenen. (vb. PMD= Pakjes Met Deuken). Zodra onze speelgoedtrein goed was ingepakt, namen de kleuters dit mee naar de schrijfkamer waar we er een naamkaartje gingen aan hangen. Zo gingen we stilletjes aan onze weg, totdat we bij Sinterklaas kwamen waar we liedjes zongen en nog een leuk zakje van zwarte piet kregen. Het was een hele fijne dag voor onze kleuters, maar ook de juffen genoten er van!Kijk en geniet mee van deze leuke voormiddag!

Geschreven door Annelies Vandeneynde

Verjaardag:
16 juni

Hobby’s:
cinema gaan, lekker gaan eten, uitstapjes maken,…

Lievelingskleur:
blauw en rood

Lievelingseten:
BBQ, frietjes en pasta

Lievelingsdier:
konijn

Wens voor mijn klas:
samen werken aan een leuke klassfeer !!!

Comments are closed.